Η Cosmofarm είναι μια από τις κορυφαίες Φαρμακαποθήκες στην Ελλάδα.

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διανομής
φαρμάκων, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων
(ΜΗΣΥΦΑ) και λοιπών προϊόντων. Εξυπηρετεί τα
ελληνικά φαρμακεία για περισσότερα από 25 χρόνια.
COSMOFARM B2B LOGIN

 

Η Cosmofarm χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα αποθήκευσης φαρμάκων για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ακρίβεια στη διανομής τους. Η τεχνολογία ROWA που χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις μας επιτρέπει την αυτοματοποίηση στην προμήθεια και τη διαχείριση των αποθεμάτων καθώς και στην εκτέλεση των παραγγελιών. H τεχνολογία ROWA εγγυάται μηδενικά ποσοστά σφάλματος, ταχύτερη προετοιμασία παραγγελιών καθώς και αυτοματοποιημένη διαδικασία εκτέλεσης παραγγελιών.

CosmoFarm headquarters

Γιατί να συνεργαστείτε με την Cosmofarm

Η Cosmofarm Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994 με στόχο να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών φαρμακευτικές διανομές. Με το πέρασμα των ετών επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας και πλέον εξυπηρετούμε τους πελάτες μας καλύπτοντας όλο το φάσμα των προϊόντων που σήμερα διατίθενται στα φαρμακεία. Παραμένουμε πρωτοπόροι στην διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας επενδύοντας σε καινοτόμα μηχανήματα και σε σύγχρονα λογισμικά,  εξειδικευμένα για τους διανομείς φαρμάκων.

Προτεραιότητά μας είναι τόσο η δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών όσο και η ασφάλεια της κοινωνίας μας. Υιοθετούμε πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον, καθώς ανακυκλώνουμε όλα τα χάρτινα και πλαστικά είδη και εφαρμόζουμε πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας.


Εμπειρία

Πάνω από 25 χρόνια

Σύγχρονη τεχνολογία

Ρομποτική τεχνολογία ROWΑ

Διανομές

Επιλογή γρήγορης παράδοσης

Προϊόντα

Πλήρες φάσμα πιστοποιημένων προϊόντων

Τα Προϊόντα μας

Οι διανομές της Cosmofarm καλύπτουν ένα πλήρες φάσμα φαρμακευτικών προϊόντων καθώς και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Πρόσθετα, προσφέρουμε στα φαρμακεία μια ευρεία γκάμα καλλυντικών, βρεφικών και διαιτητικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία μας υποστηρίζει τους πελάτες της παρέχοντας ειδικές προσφορές. Επιπλέον, η Cosmofarm διαθέτει εποχιακά προϊόντα καθώς και όλα τα επώνυμα και υψηλής ζήτησης προϊόντα.

Pharmaceutical Products

Φαρμακευτικά προϊόντα

Προτεραιότητά μας είναι η αυθεντικότητα και η ποιότητα των προϊόντων. Η πολυετής εμπειρία καθώς και η βαθιά γνώση της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς εξασφαλίζουν τόσο την πρόσβαση των πελατών μας σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, όσο και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών διανομής.

Over-the-Counter Products

Μη Συνταγογραφούμενα Φαρμακα (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ)

Παρέχουμε στα φαρμακεία μια ευρεία γκάμα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. Τα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ διαχειρίζονται με την ίδια φροντίδα υψηλών προδιαγραφών που ακολουθούμε για την αποθήκευση και διανομή των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Προσφορές

Δείτε της Μηνιαίες Ειδικές Προσφορές μας

Προσφορές Φαρμάκων

Προσφορές Φαρμάκων

Λήψη Κατάλογοu

Προσφορές Μη ΣΥ.ΦΑ.

Προσφορές Μη ΣΥ.ΦΑ.

Λήψη Κατάλογοu

Προσφορές Λοιπών Ειδών (Παραφάρμακα)

Προσφορές Λοιπών Ειδών (Παραφάρμακα)

Λήψη Κατάλογοu

Προσφορές εποχιακών ειδών

Προσφορές εποχιακών ειδών

Λήψη Κατάλογοu

Υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας φαρμάκων

Η Cosmofarm προσφέρει υπηρεσίες διανομής και φύλαξης για φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ιατροφαρμακευτική βιομηχανία. Οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και οι διαδικασίες της Cosmofarm αξιολογούνται τακτικά για την πιστοποίηση της συμμόρφωσής τους με την κείμενη φαρμακευτική νομοθεσία. Η διαδικασία διαχείρισης ποιότητας της Cosmofarm περιλαμβάνει εσωτερικούς ελέγχους, ανασκόπηση διοίκησης και παρακολούθηση τάσεων της αγοράς ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

drug boxes

Οι δυνατότητες της Cosmofarm:

  • Παρακολούθηση και επαλήθευση Θερμοκρασιών
  • Αποθήκευση/Φύλαξη
  • Συσκευασία/ Εκτέλεση παραγγελιών
  • Τιμολόγηση για λογαριασμό τρίτων
  • Διαχείριση μεταφορών
  • Διαχείριση ανακλήσεων
  • Αυστηρός έλεγχος απογραφής
  • Ιχνηλασιμότητα
  • Πολλαπλές συνθήκες αποθήκευσης όπως ψυγεία, καταψύκτες, έλεγχος υγρασιών κ.λπ.
  • Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία μας και θα απαντήσουμε στις απορίες σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 211 2270 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Cosmofarm ΜΟΝ.ΕΠΕ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΟΝΑΤΑ 15 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, Τ.Κ. 12133 Αθήνα

Φόρμα Επικοινωνίας